Het leukste feest voordat je op vakantie gaat!

'Feestn, drinkn, rookn en tot laat': de woorden van Jesse uit Oud-Lutten gingen viral. Bökkers maakte er een liedje van en presenteert die, uiteraard, op de Bouwvakfeesten.

 

Afgelopen editie van het Bouwvakfeest Oud-Lutten was RTV Oost aanwezig om een item te draaien voor de zomerserie 'Zomer in Overijssel'.Vrijdagavond zal er een verslaggever en cameraman van RTV Oost aanwezig zijn op het Bouwvakfeest. Zij gaan een item draaien voor de zomerserie 'Zomer in Overijssel' van RTV Oost. De uitzending is op zaterdag 30 juli.


Welke bands staan er op het Bouwvakfeest Oud-Lutten 2022.


Jaja we mogen weer !!!!!

Na 2 jaar afwezig te zijn geweest ivm het virus wat overwaaide als een malle hond en daardoor iedereen van het feesten af moest mogen we ons feestje weer op de ouderwetse manier gelukkig hervatten. Dit jaar zal het op Vrijdag 29 Juli en Zaterdag 30 Juli weer vreselijk gezellig gaan worden zoals iedereen zeker nog wel weet van al die andere jaren !! We hebben wederom een leuke line up staan en ook zal er weer volop gezelligheid zijn op het verlichte feestterrrein ad Kerkdijk. Kleintje kermis ,gezellige picknicktafels rondom het gezellige verlichte feest terrein,eet en drink tentjes enz enz dus volop genieten met al jou vrienden en bekenden natuurlijk !!! en op de juiste gepaste manier beginnen aan de bouwvakvakantie. Parkeren op het verlichte parkeerterrein wat natuurlijk gratis is.

Hoe lang duurt het nog?

Adresgegevens

Nieuwe locatie in 2024.
kerkdijk -  bruinekuilenweg
Oud Lutten

Contact via:
onze fb pagina

Ga naar boven