03-06-2016 Mooi artikel met filmpje op RTV Oost.

Hieronder een artikel dat vandaag op de RTV Oost site is gepubliceerd en de video die bij Overijssel Vandaag te zien was op RTV Oost.

Bouwvakfeest: van verjaardagspartijtje naar groot evenement 

Het begon 27 jaar geleden als verjaardagsfeest van een hechte vriendengroep. Inmiddels is het Bouwvakfeest in Oud-Lutten een groot evenement. 

"Onze vriendengroep bestaat uit 16 mannen en daardoor hadden we elke maand wel een verjaardag", vertelt Edwin Altena, één van de organisatoren van het feest. "Dat waren we op een gegeven moment zo zat dat we besloten alle verjaardagen op één dag te vieren. Toen is het Bouwvakfeest ontstaan."

Gegroeid

Het feest in Oud-Lutten werd steeds bekender. "We begonnen op 40 m2 en nu zitten we ruim boven de 1000 m2." Toch is het volgens de organisator nog steeds het vriendenfeest waar het ooit mee begon. "Als we het Bouwvakfeest niet meer hadden, dan was de vriendengroep al uit elkaar. Het feest houdt ons samen."  

Dave Vermeulen

Het feest vindt dit jaar op 29 en 30 juli plaats. Onder andere Dave Vermeulen, bekend van de Voice of Holland, staat met zijn band Voltage op het podium. 

Bekijk de video hieronder om het verhaal achter het Bouwvakfeest te zien.

 

Deel dit bericht
FaceBook  Twitter

Polaroid module 2015