Huusregels

De huus-regels van het Bouwvakfeest Oud-Lutten zijn:

Allereerst: Geniet van dit gigantische feest en wees lief voor elkaar! Ben je nog geen 16 jaar?

Neem dan een verantwoordelijke 18-plusser mee.

Doe jezelf en een ander niet zeer, verlies niks en maak niks stuk. De organisatie kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden.

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel over leeftijd wordt er gevraagd naar je legitimatie.

Zorg dat je je legitimatie bij je hebt! Meer info over hoe we dit gaan aanpakken?

 "Biertie op z'n tied, maar onder de 18 niet"

Op Bouwvakfeest he’je ook zonder alcohol een bulte lol! Tijdens dit donders mooie feessie worden er foto en/of filmopnames gemaakt. Deze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Wil je niet op de foto? Duik dan weg!

Heb je iets te verkopen of te promoten? Dat is alleen toegestaan als je vooraf toestemming hebt gekregen van de organisatie.

Op het Bouwvakfeest-terrein wordt toezicht gehouden door ons beveiligingspersoneel. Geven ze aanwijzingen? Luuster dan. Heb je vragen? Stel ze dan.

Wij tolereren absoluut geen dealers. Zij worden direct verwijdert van het terrein en overgedragen aan de politie.

Het niet naleven van het reglement of bij provocatie en opzettelijke vernieling zal verwijdering van het terrein tot gevolg hebben.

Ga na afloop blij naar huis. Wees geduldig bij de taxi’s en laat onderweg alles heel. Ook dankzij de buren heb jij een mooie avond gehad!

Roken

Het is op het bouwvakfeest Oud-Lutten niet toegestaan om te roken op overdekte plekken (dus ook niet in tenten). Mocht je het toch nodig vinden om te roken: doe ons en andere bezoekers een plezier en rook alleen in de buitenlucht! Mensen die het toch nodig vinden om ‘binnen’ te roken kunnen door de beveiliging worden verwijderd uit de tent en bij herhaardelijk overtreding van het festivalterrein.

Foto's

Tijdens het evenement worden (foto-) opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Polaroid module 2015